90-konton

Här hittar du samtliga organisationer som idag har 90-konto, de som på egen begäran har avslutat sitt 90-konto och de organisationer som fått sina 90-konton indragna av Svensk Insamlingskontroll.

 

Här kan du söka efter var organisationern är verksam, Sverige/län eller utomlands, organisationernas ändamål eller verksamhetsområde. 

 

Under nyckeltal finns statistikuppgifter avseende organisationens insamling och under läs mer finns organisationens ändamål beskrivet.

Vi listar för tillfället 427 aktiva Organisationer

 • Al Sham Relief Välgörenhet
  Ideell förening
  Org nr: 802471-5685
  900537-2
  900-5372
  9005372
  Telefon: 070-458 25 03

  Föreningen har som ändamål att bedriva välgörenhet med särskild målsättning att hjälpa  barn i Turkiet genom att via mottagande organisation i Turkiet, Mellanöstern som Jordanien, Libanon och Syrien samt i Afrika genom att via mottagande organisation i Turkiet, Mellanöstern som Jordanien, Libanon och Syrien samt i Afrika ge bistånd till barnens vårdnadshavare för att och ensamstående mammor för att kunna köpa mat, kläder, medicin till barnen samt bidra till att organisation i i Turkiet, Mellanöstern som Jordanien, Libanon och Syrien samt i Afrika anordnar barnhem och skolor för barn och särskilt för föräldralösa barn.

  Verksam i:
  • Europa
  Ändamål:
  • Hjälpverksamhet
  Område:
  • Barn
  • Föräldralösa barn